ОСТАННІ НОВИНИ

Опубліковано рейтинг найзаможніших політиків, суддів, прокурорів та лікарів України

|

Всі гроші чиновників, суддів, прокурорів та головних лікарів опублікували у спецпроекті видання Ліга.нет «Електронні декларації-2017: гроші чиновників в графіках.

У наведених графіках відображено стан чиновників і їхніх сімей (людей, з якими проживає автор декларації) проте лише першої сотні найзаможніших у кожній із груп. Завдяки фільтрам можна подивитися деталі декларацій чиновників по регіону, діяльності та різних видів власності.

Зауважмо, що найзаможнішим представником центральної влади став Президент України Петро Порошенко. Офіційні статки гаранта держави оцінено у 838 мільйонів 719 тисяч гривень.

Найзаможнішим представником місцевої влади став Олексій Савченко – голова Миколаївської ОДА. Його статки оцінено у 653 мільйони 52 тисячі гривень.

Найзаможнішою суддею стала одеситка Катерина Танцюра. Рухоме майно вершительки правосуддя разом із готівкою оцінено у 143 мільйони 118 тисяч гривень.

Найбагатшим лікарем України міг стати представник Львівщини Назарій Гичка, але його наразі випереджає лікар ортопед-травматолог Тарас Сітенко, який працює у «Інституті патології хребта та суглобів імені Ситенка» в Харкові. Статки «білого халата» оцінено у 120 мільйонів 689 тисяч гривень.

Серед прокурорів лідирує старший слідчий в особливо важливих справах другого слідчого відділу управління спеціальних розслідувань Департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України Юрій Кривобок. Його статки оцінено у 83 мільйони 943 тисячі гривень.

Найбагатшим інспектором став голова Державної екологічної інспекції України Андрій Заїка. Статки оцінено у 60 мільйонів 938 тисяч гривень.

Детальніше дивіться ТУТ

P.S. До відома взято лише офіційні дані із декларацій…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *