ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові дівчата готові провести вечір з турком за $50-100

|

Для гостей з Туреччини, переважно молодих чоловіків, львівські  гіди мають спеціальну програму, де, зокрема, є й вечір із українкою. Про це йдеться у матеріалі «Радіо»Свободи».

Про те, що у Львові активно розвивається секс-туризм, свідчать дані поліції. Цього року вже складено 35 протоколів за заняття проституцією. Для порівняння, за весь минулий рік було 47. Однак це лише маленька крапля, бо здебільшого притягнути до відповідальності за такий бізнес поліція не може. Обслуговують чоловіків жінки зазвичай з інших регіонів – Харківської, Донецької, Запорізької, Полтавської областей та Києва, а тим часом львів’янки заробляють в інших містах.

«Така міграція жінок у регіони, щоб не потрапити на очі родичам і знайомим, у ті міста, де їх не знають. Є небезпека і для самих туристів, які часто випивають зайве – і їх грабують. Таких випадків небагато. Поліція з громадськістю не допустила у Львові відкриття садо-мазо-салону і були ліквідовані два борделі, куди їхали повії і надавали там сексуальні послуги. Дівчата за 50-100 доларів готові із гостями з Туреччини провести вечір. Приїжджають із Туреччини на вихідні, оглядають місто, відвідують нічні клуби», – говорить Сергій Молотов, керівник управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Головного управління Нацполіції у Львівській області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *