ОСТАННІ НОВИНИ

Гройсман готовий дати 50 мільйонів Львову на нове сміттєзвалище

|

Кабінет Міністрів України готовий розглянути рішення про виділення з резервного фонду Державного бюджету 50 млн грн місту Львів для проведення робіт з облаштування міського сміттєвого полігону і звертається до інших регіонів країни з проханням допомогти місту у вирішенні «сміттєвої» проблеми, але наголошує на тому, що вирішення проблеми – це обов’язок місцевої влади. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час селекторної наради з регіонами, інформує прес-службі Львівської ОДА.

«Я готовий внести пропозицію на засідання Уряду і виділити 50 млн грн з резервного фонду для області для облаштування полігону, – сказав Володимир Гройсман. –  Я хочу зараз попросити всю країну: якщо до вас раптом звернеться міський голова Львова Андрій Садовий за допомогою, дуже прошу, якщо можете – допоможіть».

Разом з тим, Глава Уряду підкреслив, що відповідальність за вирішення проблеми утилізації сміття з міської влади Львова ніхто не знімає. Більше того, в разі надання допомоги, Кабінет Міністрів просив би надати часові рамки системного вирішення існуючих труднощів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *