ОСТАННІ НОВИНИ

Біля «Шувару» відкрили з’їзд з Сихівського мосту

|

У цю суботу, 17 червня, в тестовому режимі було відкрито для проїзду автомобілів з’їзд, який з’єднує Сихівський міст із вулицею Хуторівкою. Сьогодні відбулося офіційне відкриття та огляд роботи з’їзду, інформують у прес-службі Львівської мерії.

За словами прес-секретаря ЛКП «Львівавтодор» Олексія Хміля, відкриття для проїзду транспорту з’їзду, який з’єднує Сихівський міст із вулицею Хуторівкою, розвантажило машинопотік біля ТЦ «Шувар», який рухається із Сихівського масиву в напрямку центру.

«Основні роботи на з’їзді завершені. Усі світлофори на розв’язці працюють, встановлені дорожні знаки. Також проведено благоустрій території, біля нового з’їду завезли землю для посіву трави.

Єдине, поки не нанесено розмітку. Розмітка з’явиться упродовж двох тижнів. Її наноситимуть не лише на мості, а по всьому пр. Червоної Калини», – розповів Олексій Хміль.

Нагадаємо, з’їзд збудували за кошти Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) у межах дофінансування, яке надали для заміни колектора на вулиці Стуса та укріплення Сихівського моста для руху трамваїв. Вартість будівництва з’їзду склала близько 400 тис. євро.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *