ОСТАННІ НОВИНИ

Львівських діток кличуть до «Міста професій» обрати фах своєї мрії

|

У Львові 24 червня дітей запрошують стати учасниками профорієнтаційного інтерактивного дитячого заходу «Місто професій», що проходитиме у Львівському парку імені Івана Франка. Про це повідомляє Львівський обласний центр зайнятості.

«Чи вже визначилася Ваша дитина з вибором професії? Якщо ні, тоді приходьте 24 червня 2017 року разом з доньками та синами до Львівського парку імені Івана Франка й станьте учасниками профорієнтаційного інтерактивного дитячого заходу «Місто професій», – зазначили у центрі зайнятості.

Лише один день у парковій зоні діятиме імпровізоване містечко, вхід до якого матимуть хлопчики та дівчатка відповідно до виданих їм «паспортів». За допомогою цікавих ігор, вікторин, загадок, майстер-класів кожний тимчасовий житель казкового поселення зможе довідатися про особливості того чи іншого фаху, приміряти на себе професію своєї мрії, стати на певний час пожежником, лікарем, будівельником, перукарем, актором, медиком чи художником. Під час атракції дітям видаватиметься «зарплата», яку у спеціалізованій крамниці вони обміняють на солодощі та подарунки.

У наметі Львівської обласної служби зайнятості школярі матимуть змогу пройти комп’ютерне тестування задля визначення професійних нахилів і уподобань, переглянути профорієнтаційні відеоролики, взяти участь у конкурсі малюнка чи позмагатися з однолітками у вмінні відгадувати загадки.

Додамо, що працюватиме «Місто професій» з 11.00.

Фото: blogbaster.org

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *