ОСТАННІ НОВИНИ

У медицині почали застосовувати ліки від 15 видів раку

|

Федеральне управління США з контролю за ліками (FDA) дозволило використовувати препарат Keytruda для лікування пухлин з генетичним маркером MSI-H. Клінічні випробування довели ефективність цього засобу. У 40 відсотків пацієнтів пухлини зменшилися або зникли, а у 78 відсотків позитивний ефект зберігався півроку і більше, інформує IsraLove.

Ліки призначені для дорослих і дітей з неоперабельними формами раку і пухлинами з метастазами. Воно показані ті пацієнти, захворювання яких прогресували після попереднього лікування і у яких немає інших варіантів позбавлення від недуги. Про це йде мова в повідомленні FDA.

Препарат дозволений для лікування 15 видів онкологічних захворювань, серед них рак щитовидної і підшлункової залоз, простати, товстої кишки, сечового міхура, шлунка та інших. FDA ліцензувало Keytruda за прискореною процедурою, яка застосовується до медикаментів, що рятує життя, якщо отримані позитивні результати клінічних випробувань.

Keytruda допомагає пацієнтові перемогти ракові клітини, роблячи “видимими” ці клітини для імунної системи. Раніше FDA схвалило застосування цих перспективного ліків для лікування лімфоми Ходжкіна і інших онкологічних захворювань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *