ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині збирають кошти, аби допомогти мамі та її 3-річному сину перебороти рак

|

На Львівщині збирають кошти, аби врятувати життя 3-річного Тимофійка, якому поставили страшний діагноз.

Менше місяця тому в 3-річного Тимофійка Панича з с. Сопошин Жовківського району діагностували рак головного мозку. Пухлину вже видалили, але, аби вона не відновлювалася, хлопчику потрібно якнайшвидше пройти курс реабілітації. Родина просить допомогти зібрати $30 тис.

Він товариський, але трішки сором’язливий. І у свої три роки виявився дуже сильним хлопчиком. Зумів перенести важку операцію. На початку травня Тимофійку дошкуляв сильний головний біль. Дитина не могла спати і постійно плакала. Мати звернулась до невропатолога.

«Нам зробили МРТ і виявили пухлину головного мозку. Пухлина була дуже велика, тим самим вона натискала на мозок і в дитини дуже сильно піднімався тиск і від того сильно боліла голова», – розповіла мама Тимофійка Ольга Панич.

Семисантиметрової пухлини вдалося позбутися в Ужгороді. Операція тривала шість годин.

«День ми пролежали в реанімації. Після цього сім днів дитина не вставала на ноги, лежала, повністю була паралізована права сторона», – говорить Ольга.

Тимофійко таки встав на ноги. Пухлину ж доправили на дослідження в Німеччину. Аналіз показав – утворення злоякісне. До того ж пухлина має здатність виростати знову, тож потрібна негайна реабілітація. Курс хіміотерапії та радіоопромінення готові зробити у Білорусі. Та ціна 30 тис. дол. – надто велика для родини.

«Ця сума дуже велика для нас. Це 30 тис. доларів. Для нас вона не підйомна на даний момент. Друзі, село допомагає, родичі, але все одно цю суму нам дуже тяжко назбирати», – розповів тато Тимофійка.

У квітні мама Тимофійка й сама перенесла операцію. У жінки діагностували рак молочних залоз другої стадії. Тож зараз жінка також лікується.

«Людочки, не будьте байдужими до нашого горя, поможіть врятувати нашого маленького хлопчика. Такого гарного, такого життєрадісного», – просить бабуся Тимофійка Леся Висоцька.

Реквізити для допомоги 3-річному Тимофію Паничу:

Рахунок ПриватБанк 4149 4978 0681 7088

мати Панич Ольга Василівна

Джерело: Захід.Нет

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *