ОСТАННІ НОВИНИ

У Винниках забудовник звів багатоповерхівки, а на садочок та гімназію «забив»

|

Понад два роки у Винниках, що біля Львова, забудовник ігнорує свої інфраструктурні зобов’язання, передбачені договірними умовами. Утім, замість позову до суду, отримує кошти від міста.  Про це повідомив депутат Винниківської міської ради Володимир Почаєвець.

«Учора вкотре під час сесії звернувся до виконавчого комітету ради з вимогою ухвалити процесуальне рішення, щоб притягнути ТОВ «Мегатек», який зводить багатоквартирні будинки, до відповідальності за порушення умов договору та ухилення від виконання зобов’язань – будівництво об’єктів інфраструктури на вул. Винна Гора», – розповів Володимир Почаєвець.

За його словами, договірні умови передбачають зведення компанією-забудовником дитячого садочка (70 місць), гімназії (150-200 місць ), актового залу, двох спортивних залів, басейну для дитячого садочка та гімназії.

«Звернення до міської ради не дали бажаного результату ні за керівництва Уварова, ні тепер за Квурта. А в грудні 2016 року Винниківська міська рада взагалі зарахувала ТОВ «Мегатек» у рахунок інвестиційного внеску понад 800 тис. грн. за водяну трубу, підведену до новобудов. На сьогодні забудовано більше 70% земельної ділянки, «Мегатек» повідомляє про завершення будівництва житлового комплексу, проводить демонтаж будівельного обладнання, вивезення будівельної техніки. Це свідчить, що зобов’язання із будівництва об’єктів соціальної інфраструктури так і не планують проводити. Цікаво як житиметься мешканцям нових будинків, якщо поруч не буде ні садочка, ні гімназії?», – наголосив депутат.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *