ОСТАННІ НОВИНИ

Забудовник парку «Знесіння» знову прокинувся

|

ТзОВ «Архібуд» подав клопотання, щоб йому продовжили строки апеляційного оскарження справи. Відтак, захисники парку «Знесіння» б’ють на сполох, адже підозрюють нечисті маніпуляції зі сторони забудовника.

За словами юриста та однієї зі сторін захисту у суді Наталії Сікевич, забудовник сплатив чималі кошти, аби затягнути апеляцію.

«Ну що, як я і казала: «Архібуд» подав клопотання, і йому продовжили термін апеляційного оскарження. Знайшов майже 73 тисячі і заплатив.   За дивним збігом обставин, розгляд справи призначено на 12 липня, при тому що 5 липня оскаржуваний Договір оренди закінчує свою дію. Ось вам і відповідь чому тягнули час – думаю, одним з аргументів буде, що відсутній предмет спору, оскільки Договір оренди завершив свою дію. Як на мене аргумент лівий, але як зреагує суд…», – каже юрист.

«До речі, апелянт при поданні апеляційної скарги має надати докази направляння апеляційної скарги сторонам (квитанція про поштове відправлення, як правило). Так ось мені апеляційна скарга НЕ надходила. Піду в суд, подивлюсь на ту квитанцію і будемо на пошті з’ясовувати чи то пошта випадкового загубила, чи то суд випадково не помітив що копія не відправлена…
Так що і ті, хто радів що «ми перемогли!ми виграли апеляцію!» і інші, хто розумів що до чого – всім треба готуватись до цього слухання. Не тільки збіг по датам насторожує та відсутність надсилання апеляційної скарги, а і те що чи навряд хто б без певних гарантій викидав 73 тисячі. Хоча, враховуючи ціну питання, звісно це не сума і ЛМР свого часу знайшла аналогічну суму, щоб оскаржити і саме це нам і допомогло.  Одним словом – поки все за планом, як ми і передбачали. Готуємось. Це слухання для нас критично, б від нього все і танцює (або ні) далі», – запевняє вона.

Нагадаємо, нещодавно ТзОВ «Архібуд» програло суд апеляційної інстанції щодо визнання недійсним договору оренди земельної ділянки у парку «Знесіння» (Довбуша, 15).

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *