ОСТАННІ НОВИНИ

«Карпати» намагаються втримати орендованих Гладкого та Матвієнка

|

Львівські «Карпати» намагаються продовжити терміни оренди Олександра Гладкого та Миколи Матвієнка, права на яких належать відповідно київському «Динамо» та донецькому «Шахтарю». Про це повідомив генеральний директор клубу Юрій Дячук-Ставицький, інформує ІЦ ФК «Карпати».

«Наразі ведеться активна робота у плані підсилення команди. Але з деякими виконавцями будемо прощатися. Зокрема, на трансфер ми виставили Артема Філімонова. Він хороший гравець, патріот команди, готовий битися за неї, не шкодуючи ні себе, ні суперника. Однак в нашу ігрову схему Артем не вписався, тому йому краще буде перейти до іншого клубу.

Також ми продовжуємо перемовини із «Шахтарем» щодо оренди Миколи Матвієнка, який наразі перебуває у таборі Національної збірної України. Сподіваюся, що нам вдасться все вирішити позитивно і цей гравець залишиться в «Карпатах».

Щодо Гладкого, то ми також хочемо його повернути, але в «Динамо» змінився тренер, тому тут важко щось прогнозувати. Було б дуже добре, якби Сашко знову одягнув карпатівську футболку, але тут не все від нас залежить.

Є у нас попередні домовленості із хорошими виконавцями з чемпіонату України, які зможуть підсилити наш склад. Сподіваюся, найближчим часом, одразу після оформлення всіх необхідних документів, ми оголосимо прізвища та деталі», – наголосив футбольний функціонер.

Щодо долі головного тренера команди Олега Дулуба, Дячук-Ставицький відповів:

«Він, як і інші «карпатівці», зараз у відпустці. Справді, Олег Анатолієвич попросив продовжити йому відпустку на кілька днів, до 20 червня. Справа в тому, що він весь час був без родини, коли працював в «Карпатах». Не буду вдаватися в подробиці, скажу лише, що в нього зараз приємні клопоти, які потребують його перебування на місці. Тому медогляд та перші дні тренувань команда проведе без нього. Ми чекаємо на його повернення до Львова».

Фото: ІЦ ФК «Карпати»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *