ОСТАННІ НОВИНИ

З вересня у Львові почне діяти Дитяча дорадча рада

|

Уже з нового навчального року у Львові розпочне роботу Дитяча дорадча рада при міській раді. Про це сьогодні йшлося на прес-конференції, інформують в Українській Галицькій партії.

До завдань нового органу належатиме контроль за реалізацією стратегії “Львів дружній до дітей” та дорадча функція при депутатському корпусі. Склад ради, яка складатиметься з 12 осіб, змінюватиметься що два роки, а її голову переобиратимуть що півроку.
“Мені особисто цей проект дуже подобається, бо він дасть нам шанс проявити себе, випробувати всі свої можливості і показати, що ми можемо на щось впливати у місті. І, власне, ми можемо впливати на рішення дорослих людей, які дуже часто ставлять нам певні обмеження. Зазвичай ми бачимо майже все під іншим кутом, тому нам завжди є що запропонувати. Адже часто йдеться про якісь шкільні нововведення чи дитяче дозвілля… Усе це насамперед стосується нас. Оскільки будуть питання про формування певних програм та навіть бюджетний процес, то така дорадча рада нас багато всього навчить, вона, безперечно, виховає нових якісних лідерів для міста”, – каже Вікторія Піка, заступниця президента міського учнівського парламенту.
“Це ще один інструмент долучення громадськості до розвитку міста”, – зазначає голова комісії законності, ініціатор створення програми “Львів дружній до дітей” Юля Гвоздович. Сподіваємося, 29 червня депутати ЛМР підтримають положення про створення дитячої дорадчої ради. А про початок її формування ми обов’язково повідомимо Вам. Стежте за нашими дописами

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *