ОСТАННІ НОВИНИ

Сільську вчительку зі Львівщини визнали найкращою в Україні

|

Вчителька Волицької (Сокальщина) загальноосвітньої школи перемогла у номінації «Найкращий сільськи вчитель України». Про це повідомляє місцеве видання «Голос з-над Бугу».

З 21 до 28 квітня на базі КВНЗ «Вінницька академія непевної освіти» відбувся ІІІ (заключний) етап всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2017» в номінації «Біологія». Протягом тижня 25 учасників у кожній з номінацій, а це – педагоги загальноосвітніх навчальних закладів з усіх областей України, проходили тестування з фахової майстерності, демонстрували володіння інформаційними технологіями, провели майстеркласи, презентували власні навчальні проекти. Уперше в історії конкурсу педагогифіналісти проводили експертизу підручників.

У фінал вийшло 12 учасників з Вінницької, Волинської, Донецької, Житомирської, ІваноФранківської, Київської, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Чернівецької, Харківської областей та міста Київ. В числі фіналістів була вчитель біології Сокальщини, Наталія Гладиш – вчитель вищої категорії, вчительметодист Волицької ЗШ ІІІІ ступенів, яка успішно пройшла всі випробування, показала високу фахову та педагогічну майстерність, володіння сучасними педагогічними технологіями і в підсумку посіла почесне четверте місце.
Також в протоколі конкурсу зазначено, що Наталія Гладиш одержала звання «Найкращий сільський вчитель України».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *