ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські патрульні склали 6 протоколів на п’яного сина високопосадовця ДФС?

|

Учора вночі, 4 червня, львівські патрульні склали 6 протоколів на п’яного водія. Про це повідомили  у прес-службі патрульної поліції Львова.

Так,  патрульні побачили як автомобіль Volvo порушив правила дорожнього руху на вулиці Стрийській і проігнорував вимогу про зупинку. Екіпаж поліцейських зупинив згаданий транспортний засіб на вулиці Рубчака. Водій перебував у сильному стані алкогольного сп’яніння.

«Поводився агресивно. 23-річний чоловік відмовився проходити перевірку на стан сп’яніння. Патрульні склали на нього протоколи за невиконання вимог про зупинку та керування в нетверезому стані. Також винесли постанову за порушення правил дорожнього руху. Тоді нетверезий водій вирішив зателефонувати на 102 і повідомив, що у нього конфлікт поліцією», -повідомили патрульні.

Коли екіпаж приїхав на місце, чоловік продовжив свою неадекватну поведінку.

«Коли патрульні намагалися від’їхати, він перешкоджав руху авто і ліз під колеса. Чоловіка доставили у відділ поліції де ще винесли дві постанови – за появу у громадських місцях в нетверезому стані та порушення правил дорожнього руху пішоходом перебуваючи у стані сп’яніння. А ще, на водія склали два протоколи – за дрібне хуліганство та злісну непокору законній вимозі поліцейського. Тож, небажання відповісти за керування транспортним засобом в нетверезому стані завершилося для водія 6 адмінматеріалами», – резюмували патрульні.

Водночас, як стало відомо  «Варті 1» із власних джерел, затриманий – це  Фостяк Володимир, син Фостяка Ігора, який займає посаду заступника начальника управління-начальника відділу протидії незаконного обігу товарів оперативного управління ГУ ДФС у Львівській області. На момент затримання Фостяк Володимир керував автомобілем батька, який зазначений у його щорічній декларації.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *