ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові чоловік обікрав іноземця, з яким випивав

|

У Львові чоловік обікрав іноземця, з яким разом розпивав спиртні напої. Правоохоронці встановили особу зловмисника, який заподіяв потерпілому збитки на загальну суму майже 67 000 гривень.

В Галицький відділ поліції звернувся за допомогою 49-річний громадянин однієї з країн Євросоюзу. Він повідомив, що приїхав в Україну у якості туриста і винайняв житло на час перебування у Львові.

За словами заявника, 27 травня він познайомився в центрі міста з  чоловіком. Після розпивання спиртних напоїв іноземець запросив нового приятеля до себе в орендоване помешкання, де вони продовжили застілля.

Близько 03.00 заявник випровадив гостя, замкнув двері і ліг спати. А коли прокинувся, то виявив, що у нього зникли два мобільні телефони, дві банківські картки, 500 євро, 1500 гривень, 500 польських злотих та особисті речі. Загальна сума збитків – майже 67 000 гривень.

Працівники поліції встановили, що до крадіжки причетний 36-річний житель Мостиського району. Під час застілля зловмисник викрав ключі від вхідних дверей. Коли іноземець заснув, він проник у квартиру і заволодів його грошима та речами.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини події, триває досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *