ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові діє центр допомоги потребуючим людям. Небайдужих просять приносити речі та продукти

|

У Львові, в приміщенні ЦУМу по вул. Княгині Ольги, 106 розташований склад благочинної організації “Християнський центр допомоги Анни-Марії”. Тут можуть отримати допомогу усі потребуючі люди: одяг, взуття та інші речі.

Організація допомагає багатодітним, малозабезпеченим сім’ям, дитячим будинкам, обласним будинкам для стареньких і не тільки! Кожен хто опинився у скрутному становищі, може прийти на склад і отримати допомогу.


«Тому, якщо ви маєте хороші речі, якими не користуєтесь, але які б ще могли послужити іншим людям – приносьте їх сюди! Якщо ви маєте продукти (крупи, печиво, закрутки), якими б могли поділитись – теж, будь ласка, приносьте!», – закликають у Центрі.
Ви також можете стати волонтером і допомагати на складі (розсортовувати і складати речі). Пару годин вашого часу принесуть багато користі та радості багатьом людям!
Долучайтесь до групи,щоб бути в курсі новин та потреб фонду (https://www.facebook.com/groups/1141387395898532/?fref=ts).
Контактні дані:
Адреса складу: Львів, вул. Кн. Ольги, 106 (заїзд з вул. В.Великого), Новий ЦУМ, службовий вхід (де ремонт ключів), ОБОВ”ЯЗКОВО потрібно попередньо задзвонити (склад працює в певні години): 0982649983 (п. Марія)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *