ОСТАННІ НОВИНИ

Міністр оборони Полторак відвідав Яворівський полігон

|

Сьогодні, 31 травня, у рамках робочого візиту на Львівщину міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак відвідав 184 навчальний центр та Міжнародний центр миротворчості та безпеки. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Національної академії сухопутних військ імені П. Сагайдачного у Львові Павло Ткачук.

Як зазначається, в ході роботи міністр оборони України перевірив виконання завдань щодо розвитку навчальної матеріально-технічної бази та об’єктів соціальної інфраструктури 184 навчального центру та Міжнародного центру миротворчості та безпеки, а також перевірив хід підготовки особового складу.

Разом з міністром оборони України в 184 навчальному центрі та МЦМБ працювали заступник міністра оборони України генерал-майор Олег Шевчук та радник Президента України, радник міністра оборони України Юрій Бірюков.

Міністр оборони України відзначив великий обсяг завдань, виконаний колективами Національної академії сухопутних військ, 184 навчального центру та Міжнародного центру миротворчості та безпеки. Зокрема, введено в експлуатацію близько 14 тисяч квадратних метрів інфраструктури, яка забезпечує проживання особового складу та навчання. До кінця цього року планується здати приблизно стільки ж об’єктів навчальної матеріально-технічної бази і близько шести тисяч ліжко-місць для забезпечення проживання військовослужбовців, які проходять навчання.

Окрім того, як зазначив Павло Ткачук, міністром оборони України прийнято рішення щодо виділення коштів на будівництво двох містечок для розташування навчального артилерійського полку, а також містечка для розташування бригад, які прибувають із зони проведення АТО у Навчальний центр для відновлення боєздатності і навчання. Тобто, передбачено створення всіх необхідних умов для навчання та проживання особового складу.

Міністр оборони України особливу увагу звернув на готовність Центру імітаційного моделювання бойових дій, який функціонуватиме за стандартами НАТО та має бути завершений до початку навчального року.

«Тож попереду в нас ще багато роботи. Але впевнений, з усіма завданнями, які поставлені перед нами керівництвом Міністерства оборони України, Збройних Сил України ми справимося, і наші підрозділи отримають можливість не лише якісно навчатись, а й відпочивати в ході відновлення боєздатності», – наголосив керівник Академії.

Фото: Facebook-сторінка Павла Ткачука

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *