ОСТАННІ НОВИНИ

Ігор Зінкевич: «Таке враження, що загиблих під час Грибовицької трагедії хочуть забути»

|

Депутат Львівської міської ради, громадський активіст Ігор Зінкевич про стан розслідування справи Грибовицької трагедії:

«Коли міський голова говорить на сесії, що «області не хочуть мене слухати», я йому в лице неодноразово казав: «Люди не вірять вам, не вірять тому, що жодна людина не покарана за те, що сталася така трагедія». Реально загинули люди, і таке враження, що їх хочуть забути. Я особисто не збираюся забувати, і ми це питання піднімаємо неодноразово. Андрій Вненкевич – це людина, яка дуже багато зробила, скільки ми з ним від’їздили на це сміттєзвалище, скільки ми боролися з інфільтратами. І його немає зараз…

Коли ми згадуємо це на сесії міськради, максимум, що говориться, це «вічна йому пам’ять». А хто довів до такого сміттєзвалище? За рік часу жодних рішень, в принципі, не прийнято. Комусь це дуже вигідно. Я особисто вважаю, що це дуже серйозно «кришується», як у старі добрі часи.

У нас є три комісії по сміттєзвалищі. Одна з них – це звіт «Львівспецкомунтрансу» по використаних коштах за вивіз сміття. Нам розповідають, що це секретна інформація. Ми досі за 4 місяці сформованої комісії  на сесії не отримали відповіді. Це вже смішно! І потім звинувачення у тому, що хтось намагається зробити проблему у місті Львові. От я маю право не голосувати за виділення «Львівспецкомунтрансу» коштів. Тому що я не бачу доцільності виділяти їх фірмі, яка не хоче дати звіт громаді за використані кошти».

Детальніше – тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *