ОСТАННІ НОВИНИ

Байкери-благодійнки зібрали дітям на операції більше 20 тисяч

|

Під час акції «Коло благодійності» вчора, 28 травня, на площі біля Оперного театру у Львові байкери з мотоклубу «Lions MC» катали кожного, хто жертвував на благочинність. Спільними зусиллями вдалось зібрати суму в розмірі 21 350 грн. Ці гроші підуть на проведення операцій дітям з малозабезпечених сімей та дітей-сиріт у Львові. Про це Львівському порт алу повідомили організатори заходу.

«Акція розпочалась о 14:00 та тривала 4 години. Впродовж цього часу кожен охочий міг долучитись до доброї справи і водночас – покататись на байку! Придбавши квиток за 100 грн., жертводавець міг вподобати будь-який байк чи байкера та проїхатись з ним по центру. Маршрут проїзду складав символічне коло благодійності: площа перед Оперним театром – пр. Свободи – пл. Міцкевича – пр. Свободи – площа перед Оперним театром», – повідомляють організатори.

Один з організаторів акції та член фонду «Я не один» Андрій Дворакевич зазначив, що одна з головних цілей цієї акції – це не відправляти хворих дітей лікуватись закордон тоді, коли українські лікарі не можуть провести потрібної операції,  а проводити їх саме в Україні. Зокрема, зібрані під час акції кошти йдуть на благочинність – на організацію проведення складних дитячих операцій закордонними лікарями у Львові.

ЛМГО «Мотоклуб Галицькі байкери» та БФ «Я не один» дякують всім, хто долучився до збору коштів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *