ОСТАННІ НОВИНИ

Уряд підвищив зарплату мерам міст

|

Кабінет Міністрів встановив нові посадові оклади мера Києва, мерів міст-мільйонників і міст в об’єднаних територіальних громадах. Про це йдеться в постанові уряду №353 від 24 травня, інформує «Урядовий портал», передає Zaxid.net.

Як зазначається, згідно з оновленою схемою посадових окладів керівних працівників і спеціалістів секретаріату обласних і Київської міської рад встановлено, що оклад голови ради та київського мера буде становити 11 тис. грн, першого заступника голови ради, заступника міського голови – секретаря Київської міської ради – 9850 грн та заступника голови ради – 8850 грн, а голова районної ради в Києві буде отримувати оклад 8100 грн, його заступник – 7150 грн.

Мери міст-мільйонників будуть отримувати оклад 8,7 тис. гривень, мери міст в об’єднаних територіальних громадах – 5,3 тис. гривень (населення від 15 тис. чоловік) і 5,1 тис. гривень (населення до 15 тис. осіб).

Також урядом визначено, що преміювання голів обласних, районних і районних у містах рад, їх заступників, сільських, селищних і міських голів, встановлення їм надбавок, надання матеріальної допомоги здійснюється у порядку та розмірах, визначених постановою про структуру та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів, у межах затверджених видатків на оплату праці. Рішення про зазначені виплати приймається відповідною радою.

Крім того, документом підвищено розміри посадових окладів працівникам та інших органів місцевого самоврядування. Відповідні зміни внесено до постанови про упорядкування структури та умов оплати праці працівників органів місцевого самоврядування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *