ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські сміттєвози почали відслідковувати

|

На машинах перевізників сміття, які працюють у Львові, встановлені GPS-трекери. Завдяки цьому департамент житлового господарства та інфраструктури ЛМР може бачити рух машин по місту. Про це повідомив  Сергій Бабак, заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства.

«Станом на сьогодні усе працює в тестовому режимі. Якщо виникатимуть якість нюанси, то наші «комп’ютерники» усе відкоригують. Зараз ми бачимо рух машин по місту: де є яка машина і звідки вона збирає сміття. Тобто, усі перевізники, які працюють у Львові, дали доступ до свої даних.

Якщо говорити про ті випадки, коли за межами міста Львова викидають сміття, то перевізники працюють таким чином: збирають сміття в місті, потім перевантажують на машини з контрагентами і везуть на полігони. Зараз ми відпрацьовуємо цю систему з нашими перевізниками. Коли все запрацює, то будемо далі працювати з контрагентами, щоб і на них були GPS-трекери. Зазвичай вони ними обладнані, просто потрібно, щоб надали ключ доступу до даних. Якщо ж є машини, які не мають GPS-трекерів, то ми готові придбати для них, на відповідних умовах, щоб бачити, куди вони вивозять.

Наш підхід – щоб усі надали доступ і ми бачили куди везуть сміття», – розповів Сергій Бабак.

За його словами, на сьогодні договори на вивезення сміття, відповідно до меморандуму, укладені з м. Червоноград, Новояворівськ, Буськ і Жидачів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *