ОСТАННІ НОВИНИ

Повертати вкрадене майно з-під носа посадовців мерії буде спеціальний сектор

|

В юридичному департаменті Львівської міської ради створено сектор захисту майнових прав, який буде займатися поверненням у власність міста незаконно відчужених комунальних приміщень. Відповідне рішення ухвалив виконавчий комітет ЛМР.

«Ми створюємо сектор захисту майнових прав, який буде займатися поверненням в комунальну власність вкрадених приміщень. Після того, як ця потреба буде вирішена, то будемо думати, чим зайняти цей сектор», – зазначила директор юридичного департаменту Гелена Пайонкевич.

Зазначимо, що з метою належного вивчення фактів, які вказують на незаконність відчуження значної кількості об’єктів комунального майна, за розпорядженням міського голови створено відповідну комісію. Також вчора на сесії проголосували за створення тимчасової контрольної комісії для перевірки діяльності управління комунальної власності, зокрема – виявлення фактів незаконного відчуження комунального майна.

Додамо, що з понад 40 об’єктів комунальної нерухомості, які незаконно відчужені, на 24 приміщення накладено арешт.

«По решті ми працюємо далі, продовжуємо моніторити реєстр і внутрішню інформацію для того, щоб встановити остаточну чисельність», – додала Гелена Пайонкевич.

Нагадаємо, учора, 18 травня, під час сесійного засідання Львівської міськради була створена Тимчасова депутатська комісія, що має розібратися із крадіжкою комунального майна Львова.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *