ОСТАННІ НОВИНИ

Голозадий пранкер змінив 200 мільйонну аудиторію Євробачення на співкамерників (18+)

|

Скандальний пранкер, який виставив свою голу задницю на виступі Джамали перед 200 мільйонною аудиторією Євробачення, потрапив за грати на 72 години. До цього часу суд обере йому міру покарання. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

Стоп-кадр із офіційної трансляції конкурсу, яку побачив увесь світ

За словами Арсена Авакова, витівку під час виступу нашої Джамали вчинив український журналіст-провокатор Віталій Седюк.

«У відповідь на запити з приводу телепня, який оголив свій зад перед 200 мільйонами телеглядачів. Седюк – український громадянин. За його словами, він вирішив реалізувати своє хобі, адже «неофіційно працює провокаційним журналістом». Був затриманий охороною конкурсу, за участю поліції, чинив опір… Зараз його затримано на 72 години до суду, який завтра обере йому запобіжний захід”, – повідомив Арсен Аваков.

Також стало відомо, що витівку Седюка кваліфікували, як хуліганство із обтяжуючими наслідками.

«За статтею 296 ч.3 (хуліганство з обтяжуючими) молодику загрожує від штрафу до п’яти років позбавлення волі», – уточнив міністр.

Водночас Аваков не радить Седюку так жартувати зі своїми співкамерниками.

«Ця ганьба країни, зможе реалізовувати своє «хобі» в тюремній камері ізолятора тимчасового тримання. Правда, показувати зад тамтешнім мешканцям, насолоджуючись таким «хобі» я б йому не радив», – додав міністр МВС.

Застереження до аматорського відео (18+). На ньому присутні оголені сідниці.

Як відомо, у фіналі Євробачення-2017 Віталій Седюк вистрибнув на малу сцену, яка була розташована у фан-зоні. У цей час там виконувала свою нову пісню переможниця Євробачення-2016 Джамала.

Зауважмо, що про скандальні витівки Седюка відомо по всьому світові. Раніше він покепкував жахливими квітами над Мадонною, цілував Вілла Сміта на презентації стрічки «Люди у чорному 3».

Та найбільша популярність для Седюка настала у 2013 році, коли він попри охорону вийшов отримувати премію Grammy замість співачки Адель. У 2014 році скандаліст на очах у публіки впав на коліна і почав тулитися із чоловічими органами актора Бредлі Купера… Цю ж витівку він повторив із розгубленим Леонардо ДіКапріо.

Після цього під об’єктиви телекамер він намагався залізти під плаття голлівудської актриси Америки Феррера та одного разу навіть побився із Бредом Пітом.

На Тижні високої моди в Парижі Седюк намагався повалити на землю телезірку Кім Кардашян. Окрім глядачів Євробачення Седюк показував оголені сідниці співачці Сіар та глядачам балу Інституту костюмів у Нью-Йорку.

На одному із тижнів моди Віталій Седюк наставив ріжки головному редактору журналу Vogue Анні Вінтур, натомість по тому цілував супермодель Міранду Керр.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *