ОСТАННІ НОВИНИ

Ремонт одного туалету у пасажирському вагоні коштуватиме «Львівській залізниці» як новий Nissan Juke

|

Регіональна філія «Львівська залізниця» ПАТ «Українська залізниця» замовила ремонт двох систем туалетних комплексів закритого типу у пасажирських вагонах у ТОВ «Песа Укрсервіс» за майже 807 тис. грн з ПДВ. Про це стало відомо з сайту публічних закупівель Prozorro, пишуть “Наші гроші. Львів“.

Згідно з технічним завданням, фірма ремонтуватиме два туалетні комплекси типу Санівак (модель Evak GmbH VT-S-568), які встановлені на вагонах побудови «Крюківського вагонобудівного заводу». «Песа Укрсервіс» має встановити в систему подачі стисненого повітря новий розвантажувальний пневматичний клапан та фільтр-регулятор, відремонтувати систему повітропроводів, зливні труби та муфти з’єднання, унітазні блоки, електропроводи, замінити кнопку зливу на нову та інше. Гарантійний термін складатиме не менше 12 місяців.

Загалом участь у торгах брало три компанії, однак ТОВ «Рейл-Технік», яке запропонувало найнижчу ціну, відмовилось від підписання договору через завантаженість іншими замовленнями.

ТОВ «Песа Укрсервіс»  належить однойменній польській компанії. Кінцеві бенефіціарні власники: Зенон Душинскі, Зігфрід Журавскі, Томаш Забокліцкі.

Нагадаємо, в кінці березня філія «Центр забезпечення виробництва» ПАТ «Українська залізниця» оголосила тендер на закупівлю 250 комплектів туалетів по 1,08 млн грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *