ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра у Львові пройдуть громадські слухання щодо будівництва нового мікрорайону

|

Завтра, 12 травня, відбудеться публічне представлення детального плану території на розі вул. Кульпарківської, вул. Трускавецької у Львові.

Замовником містобудівної документації є управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради, розробником — ДП ДІМП «Містопроект».

Як повідомив головний архітектор Микола Лопушанський, в проекті опрацьовано планувальне рішення використання та забудови території орієнтовною площею 2,15 га, з них 0,6256 га — територія проектованої ділянки. Розрахунковий термін реалізації ДПТ — 10 років, в тому числі 1-ша черга- 5 років.

Згідно із розробленим детальним планом, на території передбачається 5 житлових секцій різної поверховості (7,8,10 пов.) з громадською функцією у перших поверхах.

Першочергові заходи:

Розрахунковий термін реалізації ДПТ – 10 років, в тому числі 1-ша черга – 5 років.

Черговість   реалізації   ДПТ  наступна:

1-ша черга.

– Будівництво житлових секцій та підземного паркінгу ;

– прокладання проїздів для транспортного доступу до ділянок;

– прокладання інженерних мереж.

2-га  черга.

Проведення комплексного благоустрою на території передбачається за рахунок коштів  міської ради та коштів, залучених від забудовників в рамках програми  залучення  коштів  забудовників  на  розвиток  інженерно-транспортної та  соціальної  інфраструктури  населеного  пункту.

Місце проведення: Середня загальноосвітня школа № 83 (вул. Пулюя, 16). Початок о 16.00.

Додамо, що громадське слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території на розі вул. Кульпарківської, вул. Трускавецької триває із 22 квітня до 19 травня 2017 року.

Пропозиції просимо подавати до 19 травня 2017 року до відділу громадського партнерства управління «Секретаріат ради» через Центр надання адміністративних послуг за адресою: м. Львів, пл. Ринок, 1. Відповідальна за організацію розгляду пропозицій — Д. Челепіс., тел. 032 297 57 63.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *