ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська «Енергія» вийшла у фінал Екстра-ліги

|

Львівська «Енергія» здобула третю поспіль перемогу над київським «ХІТом» у півфінальній серії плей-офф і завоювала путівку у фінал Екстра-ліги. Четвертий поєдинок завершився 5:2 на користь львівських енергетиків. Про це повідомляє офіційний сайт львівської футзальної команди.

Багато в чому долю зустрічі вирішили два швидкі голи від “Енергії” вже на третій хвилині матчу. Відкрив рахунок Михайло Грицина, а подвоїв перевагу енергетиків Танський — 2:0!

Кияни змушені були розкриватись, і львів’яни отримали простір для контратак. Проте варто відзначити, що гравці “Енергії” не закривались на своїй половині поля, а активно пресингували.

Команди створили достатньо моментів, проте у першому таймі рахунок більше не змінився.

На третій хвилині другого тайму енергетики знову забили — відзначився Віталій Багряк. “ХІТ” розпочав гру із п’ятим польовим — замість Лисенка на майданчик виходив Корнійчук. Це принесло дивіденди киянам на 26 хвилині — відзначився Колесніков.

Проте “ХІТ” оголив свої тили, ворота залишались порожніми, тож енергетики цим скористались вже за хвилину. Четвертий гол у “Енергії” на рахунку Радевича — 4:1!

В середині другого тайму “ХІТ” знову скоротив розрив у рахунку зусиллями Корнійчука. Але більше голів кияни у цьому матчі не забивали.

Натомість енергетики впевнено завершили переможний поєдинок — на 35 хвилині розписався у воротах “ХІТа” капітан команди Федюк — 5:2!

Таким чином “Енергія” здобула третю перемогу у півфінальній серії і вийшла до фіналу Екстра-ліги.

Хто буде суперником львів’ян поки невідомо. В іншому півфіналі херсонський “Продексім” у Харкові здолав у овертаймі “Локомотив” — 2:1. В обох команд є в активі по дві перемоги, тож право на фінал суперники розіграють в останньому п’ятому поєдинку серії в Херсоні наступного тижня.

7 травня 2017 року. Екстра-ліга. 1/2 фіналу плей-офф. Четвертий матч. Львів. ПС “Галичина”

“Енергія” (Львів) – “ХІТ” (Київ) – 5:2 (2:0)

Рахунок в серії — 3:1

Голи: Мих. Грицина (3), Танський (3), Багряк (23), Радевич (27), Федюк (35) – Колесніков (26), Корнійчук (29).

“Енергія”: Кардаш (Войтович) – Мик. Грицина, Мих. Грицина, Кордоба, Танський, Федюк (к), Струк, Багряк, Радевич, Гасюк, Стефанків – Пітуля, Легендзевич.

“ХІТ”: Лисенко – Журба, Школьний, Колесніков, Юнаков, Чепорнюк, А.Борсук, І.Борсук (к), Корнійчук, Шувалов – Максименко, Коваленко.

Попередження: Колесніков (13), А. Борсук (21), Корнійчук (40)

Арбітри: О. Кухарь (Кривий Ріг), П. Кравцов (Рівне), С. Подворний (Хмельницький)

Хронометристи: В. Болізюк (Львів)

Спостерігач арбітражу: Ю. Веремчук (Рівне).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *