ОСТАННІ НОВИНИ

Попри «котячу» ухвалу на Левандівці продовжують заживо замуровувати чотирилапих

|

На вулиці Суботівській, 1 травня зранку було жорстоко замуровано в підвалі п’ятеро котів. Про це повідомила місцева мешканка Ірина Прокопенко.

За її словами, входи в підвал закладені цеглою і облиті чорним лаком, салідолом, невідомою рідиною.

«Не один, всі існуючі входи в підвал. Коли відколотила один із входів, вибігли коти побиті, видно кров і облиті чимось чорним. Чому вказую адресу, бо котів там немає вже, вони перелякані розбіглися вже. І зайти туди вже не зможуть, бо стоять калюжі їдучої рідини. Трохи їх засипала травою. Я вже не говорю про свою зіпсовану куртку і джинси, то дрібниці, гуманітарка працює щодня. Приямки всі засипані сміттям, то нормально», – повідомила активна мешканка.

«Коти заважають, треба познущатись, бо невідомо хто з них виживе. Телефонувала на гарячу лінію, перенесли розгляд на середу. Хто це зробив? Думаю двірничка, прізвище буду виясняти в середу. Заяву в поліцію пишу в середу. Може вже когось варто дійсно покарати за таке відношення до бездомних тварин? Я на цей раз вже це так просто не залишу», – обурюється п. Ірина.

Нагадаємо, це вже вдруге за останній час комунальники на Левандівці порушують ухвалу «Про заходи захисту котів від жорстокого поводження у м. Львові» і живцем замуровують котів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *