ОСТАННІ НОВИНИ

Через «підкинуте» на територію Волині львівське сміття відкриють кримінал

|

Голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик дав доручення правоохоронцям негайно розпочати кримінальне провадження у справі ввезення на територію Волині сміття зі Львівщини. Про це йшлося під час оперативної наради в облдержадміністрації сьогодні, 3 травня, повідомляє Волинська правда.

Очільник області Володимир Гунчик висловився з приводу того, що, на його думку, що правоохоронці не докладають усіх зусиль у вирішенні «сміттєвої» проблеми. Тож він звернувся до прокурора Волині, керівника управління СБУ і очільника поліції області з проханням негайно розпочати кримінальне провадження щодо цього.

«Це моє доручення. Якщо потрібно, я готовий це звернення зробити письмово», – сказав він.

На переконання Гунчика, ті локації, у які привозять чуже сміття, свідчать про те, що у цій справі допомагають волиняни.

«Не можуть сьогодні львів’яни на київських машинах завезти сміття до військового містечка в Ківерцях, де дорогу знають тільки окремі люди. Я тієї дороги не знаю. Паразити – серед нас. Це люди, які втратили гідність. Нехай правоохоронці включають весь арсенал своїх засобів, але ми маємо розібратися з цим питанням. Я не вірю, що водій знає, як доїхати туди, в район Гаразджі, до озер. Я на 100% впевнений, що хтось їм допомагає», – сказав голова ОДА.

Окрім того, Гунчик додав, що ця «сміттєва» війна – ще один приклад того, як українці, не поважають самі себе. «Ми виливаємо самі на себе помиї і висипаємо на себе сміття. Принцип «моя хата скраю» придумали самі українці», – резюмував він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *