ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові намагаються насильно виселити з домівки мешканців із дітьми

|

У Львові керівники регіонального Управління Служби Безпеки України та Національної поліції Львівщини взяли під контроль діяльність «невідомих», які намагаються виселити із історичного будинку мешканців. Про це написала на своїй сторінці у Фейсбук Голова Громадської Ради при УСБУ у Львівській області Галина Янко, передає Форпост.

«Несподіване продовження історії з прагненням зруйнувати історичну віллу у Львові за гроші країни агресора. Дві сім’ї, які живуть в цьому будинку шахрайським шляхом ріелтори спільно з агентами Москви залякали та намагаються шантажувати, щоб вони продали квартири. Люди відмовилися це зробити. В будинку живуть 3 малолітніх дітей. Розпочате кримінальне провадження, однак, на мобільні жильців і далі продовжують надходити погрози. Станом на цей момент справа на контролі в керівників регіонального Управління Служби Безпеки України та Національної поліції Львівщини. Ми триматимемо цю справу на контролі і не дай Боже хоч з кимось щось станеться з цих сімей», – написала Галина Янко.

Водночас, Голова Громадської Ради при УСБУ у Львівській області пояснила, що будь-яку інформацію поки розголошувати не може, у зв’язку з тим, що йдуть провадження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *