ОСТАННІ НОВИНИ

У Парку культури незабаром з’явиться кімната матері і дитини

|

У 2017році у Львові реалізовується 67 проектів переможців громадського бюджету. По кожному напрямку визначено календарні плани робіт та  відповідальних за їх реалізацію осіб, повідомляє Інформаційний портал депутатів ЛМР.

Як повідомив начальник відділу громадського партнерства ЛМР Орест Файфурка, частина управлінь уже подали інформацію про хід реалізації проектів-переможців громадського бюджету 2017 року станом на квітень.

«Зокрема, отримали інформацію про хід реалізації проектів-переможців громадського бюджету 2017 в сфері культури. Йдеться про три проекти: студія звукозапису «БРУНЬКА», «Якісний простір для розвитку особистості і реалізації громадських ініціатив у бібліотеці №34» та проект «Кімната Матері і дитини у Парку Культури».

Як повідомили в управління культури ЛМР, заплановані проекти перебувають на стадії реалізації.

1.Проект «БРУНЬКА» – студія звукозапису/ репетиційна платформа
Культурно-мистецький центр «Супутник» вже уклав договори на придбання музичних інструментів, обладнання, комп’ютерної техніки та меблів для студії. Після оплати відповідно до укладених договорів, всі предмети закупівлі будуть передані КМЦ «Супутник». Підготовано проектно-кошторисну документацію для проведення ремонтних робіт та скеровано на експертизу. Після отримання всіх необхідних дозвільних документів буде розпочато ремонтні роботи в приміщенні майбутньої студії.
2. Проект «Якісний простір для розвитку особистості і реалізації громадських ініціатив у бібліотеці №34»
Спільно з автором проекту скориговано перелік необхідного обладнання для бібліотеки, враховуючи вимоги фінансування з бюджету розвитку. Відтак проведено процедуру закупівлі та укладено угоду на придбання предметів довгострокового користування. (Орієнтовний термін поставки всіх предметів закупівлі – перша половина травня 2017 року).

  1. Проект «Кімната матері і дитини у Парку Культури»
    Підготовлено та узгоджено з автором остаточний концепт «Кімнати матері і дитини» та розроблено візуалізацію проекту (додається). Крім того, станом на 14.04.2017 ведуться перемовини з двома компаніями, які попередньо зголосились виконати замовлення по виготовленню “Кімнати матері і дитини”, щодо ціни та термінів поставки. З компанією, яка запропонує вигідніші умови, буде підписано відповідний договір (орієнтовно до 15.05.2017).

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *