ОСТАННІ НОВИНИ

Львовом їздить 127 електромобілів

|

Головний сервісний центр МВС оприлюднив показники електромобілів на українських дорогах. Всього протягом 2016 року та І кварталу 2017 року в Україні вперше зареєстрували 2284 електромобілі.

Найбільший попит на електромобілі – у Києві, Одещині та Харківщині, а також у Дніпропетровській, Львівській, Київській та Запорізькій областях.

Найпопулярніша марка електромобіля – Ніссан. Колір – сірий.

«У першому кварталі 2017 року показники зросли майже вдвічі – 620 електромобілів, у порівнянні з першим кварталом 2016 року – 294 зареєстрованих авто. Окрім цього, можемо побачити різний попит на авто залежно від місяця, вподобання та доступності конкретних марок на українському ринку», – зазначає керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

Серед основних переваг електромобілів – екологічність та економічність. Зарядка електромобіля коштує значно дешевше, ніж заправка звичайної автівки, а інколи взагалі безкоштовна – мережа зарядних станцій в Україні постійно розширюється. Дешевшим є і техобслуговування електрокара. Електромобілі, так само як і авто з ДВС, реєструються в сервісних центрах МВС. Процес реєстрації немає жодних відмінностей від реєстрації звичайних автомобілів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *