ОСТАННІ НОВИНИ

Віце-прем'єр Розенко назвав голову місії МВФ в Україні «жахливим непрофесіоналом»

|

Віце-прем’єр-міністр Павло Розенко поставив під сумнів професійні здібності голови місії Міжнародного валютного фонду в Україні Рона ван Родена. Про це він написав у Facebook, передає Економічна правда.

Так, коментуючи статтю ван Родена на ЕП на тему реформування пенсійної системи, він відзначив, що голова місії МВФ не розуміє українських реалій.

“Після слів “експерта”, що “основна структура пенсійної системи не змінилася з радянських часів”, пропало будь-яке бажання читати цю всю маячню до кінця…”, – написав Розенко.

“Ну а сентенції на тему запровадження другого рівня – взагалі “no comment”. Людина просто не розуміє, що це таке і як воно все працює… Жахлива непрофесійність!!!”, – додав він.

У своїй статті ван Роден заявив, що “введення так званої накопичувальної пенсійної системи (другий рівень) на додаток до чинної системи, на чому дехто наполягає, не матиме особливого сенсу без попереднього виправлення недоліків чинної системи”.

“Введення накопичувальної системи було б передчасним,  враховуючи нинішній рівень розвитку фінансових ринків і нормативно-правову базу в Україні”, – написав голова місії МВФ.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *