ОСТАННІ НОВИНИ

Залишитись сухим не вийде. На площі Ринок сьогодні приготували забави для сміливців

|

Дійство «Поливаний понеділок» триватиме на площі Ринок перед входом у міську раду з 12.00 до 16.00 год.

Там облаштують спеціальні резервуари, які подаватимуть воду, інофрмують у прес-службі міської ради. Поливання в інші години та інших місцях центральної частини міста – не дозволено, тому за порядком стежитимуть працівники правоохоронних органів та «Муніципальна дружина». У зв’язку з поливанням, з 11.00 до 16.00 год. електротранспорт на площі Ринок не курсуватиме.

Як і минулого року, для поливання будуть встановлені спеціальні резервуари, які подаватимуть воду. Зважаючи на те, що погодні умови прогнозують не дуже сприятливими, то захід роблять більш скромнішим, але все ж зберігаючи традицію «Поливаного понеділка», так як подія щороку набуває загальноміського масштабу. Зокрема, заплановано встановити центральну клумбу у вигляді водяної пальми, до якої по колу прилаштують крани, тож усі бажаючі матимуть змогу набрати воду як у пляшки, так і у відра для водяних баталій. Також до пальми прикріплять водяні пістолети, аби учасники мали можливість пообливатись, далеко не відходячи. З фонтану Нептуна вода розбризкуватиметься на всі боки, що створюватиме своєрідну атракцію для учасників свята. Всі бажаючі забавлятимуться під музичний супровід у товаристві жвавого ведучого.

По завершенні забав мокрими додому йти не доведеться – з іншого боку площі Ринок, поблизу пам’ятника Діані, облаштують майданчик із місцями для сушіння, переодягання та біотуалетами. Про змінний одяг потрібно подбати заздалегідь.

«Закликаємо молодь в цей день не забувати про культуру поведінки, правила безпеки та повагу до інших. Саме пристойність, хороші манери та стриманість, яку, щиро віримо, львів’яни проявлять у цей день під час поливання водою, стануть проявом нашої християнської любові до своїх ближніх, свого міста та громадянської відповідальності», – наголосила в.о. начальника управління внутрішньої політики Марія Пилипчук.

Водночас синоптики на Поливаний понеділок прогнозують 7-8 градусів тепла, опадів не передбачається.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *