ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові розшукують жертв шахрайки – «королеви бензоколонки»

|

Працівниками Франківського ВП ГУНП у Львівській області встановленні дані особи-шахрая. Про це повідомляє «Варта-1» з посиланням на правоохоронців.


Згідно повідомлення, до різних людей дзвонив чи писав невідомий мужчина, та представлявся різними імена, пропонував придбати картки на бензин або дизельне пальне за значно нижчими цінами, орієнтовно по 15-16 гривень.
Після чого, обговорювали час та місце зустрічі. Встановлював зустріч на вул. Героїв Упа 72, поблизу офісу “Окко”, коли умовний клієнт чекав то невідомий говорив, що в силу тих чи інших обставин не має можливості прибути на зустріч і взамін нього прийде інша особа.


В обумовлене місце приходила жінка, котра брала грошові кошти на пальне та запевняла, що незадовго замовник отримає свої карточки на пальне. Після цього із грошовими коштами зникала у невідомому напрямку. Телефони вимикались. Одночасно інформаційно повідомляємо, що особа жіночої статті, котра приходила за грошовими коштами останнім часом змінила зачіску та колір волосся.
Просимо звертатися у Франківський ВП за наступними номерами і надати інформацію

0673535804 – чергова частина Франківського ВП,
0679330762 – Володимир Анатолійович,
0981295993 – Андрій Богданович.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *