ОСТАННІ НОВИНИ

У Страсний тиждень Садовий почав промовляти вустами Ради Церков Львова

|

Церковні ієрархи Львова звернулись до Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій з проханням допомогти у вирішення проблеми зі львівським сміттям, зокрема – звернутись із цією проблемою до державної влади. Відповідний документ опублікував у Facebook митрополит УПЦ КП Димитрій Рудюк.

У своєму зверненні священнослужителі наголошують, що ситуація із вивезенням ТПВ у Львові є критичною, просять Раду Церков допомогти із вирішенням проблеми на державному рівні.

«Ми як пастирі Христового стада не можемо стояти обабіч і мовчки споглядати на те, як наше місто потрапляє під загрозу виникнення спалахів захворювань, пошестей, розмноження гризунів та й взагалі стає  «притчею во язи цех» по усій Східній Європі… Високодостойні браття, просимо Вас звернутися  до нашої вищої державної влади у Києві з проханням допомогти у вирішення і питання розблокування міста Львова, за всіма ознаками, які ми спостерігаємо, сміттєва блокада є штучною. Мова йде не про одноразову допомогу, а про створення системи на кілька років, допоки Львів не буде готовий сам упоратися зі своїм сміттям…», – зокрема йдеться у документі.

Нагадаємо, що абсолютно однакові за суттю і змістом заяви неодноразово робили міський голова Львова Андрій Садовий та його підлеглі.

Фото: Соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *