ОСТАННІ НОВИНИ

Усик, Ломаченко та Гвоздик «порвали» своїх суперників під час поєдинків у США

|

Українці Василь Ломаченко, Олександр Усик та Олександр Гвоздик вранці 9 квітня за київським часом на арені MGM National Harbor у США провели боксерські поєдинки, впевнено здолавши своїх суперників. Про це повідомляє РБК-Україна.

Усик захистив титул чемпіона світу за версією Всесвітньої боксерської організації (WBO) у важкій вазі (до 91 кг). Усі троє суддів віддали перевагу українцеві, за результатами поєдинку зафіксований рахунок 117-110.

У наступному поєдинку українець Гвоздик, який володіє регіональною титулом чемпіона Північної Америки за версією NABF, без проблем побив американця кубинського походження Гонсалеса, нокаутувавши його в третьому раунді.

Зазначимо, українець завдав Гонсалесу перше дострокове поразки в кар’єрі.

А в головному поєдинку вечора чемпіон світу у другій напівлегкій вазі за версією WBO Василь Ломаченко достроково переміг регулярного чемпіона за версією WBA, американця Джейсона Сосу. Суперник українця не вийшов на десятий раунд з-за пошкодження ока.

Ломаченко діяв дуже впевнено і технічно знищував суперника. На початку шостого раунду Ломаченко навіть познущався над суперником, зобразивши тореадора.

Нагадаємо, чемпіон світу за версією WBO в другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко заявив, що хоче вийти на ринг в 2017 році як мінімум три рази.

Джерело фото: РБК-Україна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *