ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройде один з етапів міжнародного футбольного турніру Неймара

|

У місті Лева відбудеться один з етапів міжнародного футбольного турніру нападника «Барселони» та збірної Бразилії Неймара Neymar Jr’s Five. Про це повідомляє Футбол 24.

Уже вдруге відомий бразильський форвард Неймар запрошує футболістів зі всього світу брати участь у його міжнародному турнірі з футболу. Цього року до країн, де проходять відбіркові турніри, долучилась також Україна. Тепер і в українських шанувальників футболу є можливість винести гру за межі районного залу чи майданчика, покращити свої вміння та показати рівень українського вуличного футболу на Світовому фіналі у Бразилії.

Змагатись у чемпіонаті можуть усі бажаючі від аматорів до професіоналів, віком від 18 до 25 років (у команді також допускаються два гравці, старші 25 років).

Neymar Jr’s Five – унікальний міжнародний футбольний турнір, динамічний формат якого придумав капітан збірної Бразилії Неймар. Команди з понад 50-ти країн змагаються в десятихвилинних матчах. Кожен раз, коли одна команда забиває, суперник втрачає гравця. Так триває до того моменту, поки останній футболіст не вибуде з гри. Всього у команді 5 основних гравців та 2 запасних.

Українські відбіркові турніри Neymar Jr’s Five пройдуть з 22 квітня по 20 травня у Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі та Львові. Національний фінал відбудеться 28 травня в Києві.

Календар кваліфікацій Neymar Jr’s Five:

22 квітня – Київ, “Локомотив” (пров. Стадіонний, 10);

29 квітня – Харків, “Металіст” (вул. Плеханівська, 65);

06 травня – Дніпро, Sport Life (вул. Набережна перемоги, 25);

14 травня – Одеса, “Спартак” (вул. Канатна, 79/1А);

20 травня – Львів, “Електрон” (вул. Ген.Чупринки, 130).

За результатами кваліфікацій 16 кращих команд змагатимуться в Національному Фіналі у Києві, команда-переможець якого забезпечить собі квиток до Бразилії, де боротиметься за звання Чемпіона Світу.

Переможець Світового Фіналу отримає унікальну можливість зустріти Неймара в Барселоні (Іспанія) та стати його гостем на знаменитому Камп Ноу на матчі ФК Барселона.

Деталі, правила та реєстрація команд тут: http://www.neymarjrsfive.com/uk/UA

Специфічний формат Neymar Jr’s Five робить цей турнір швидким, технічним і єдиним у світі футболу. Більш ніж 65 000 гравців з 47 країн зареєструвалися в турнірі у перший рік Neymar Jr’s Five. 2017 рік обіцяє бути ще масштабнішим.

Фото: Футбол 24

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *