ОСТАННІ НОВИНИ

У місті стартувало голосування на визначення «Львів’янина року»

|

У Львові оголосили голосування за кандидатури для нагородження почесними відзнаками територіальної громади міста Львова. Мешканці міста мають можливість віддати свій голос за певну кандидатуру у званні «Львів’янин року», «Почесний громадянин міста» та «Шляхетна львівська родина».  Про це львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Голосування триватиме на сайті міської ради www.city-adm.lviv.ua до 14 квітня. Відтак, на День міста Львова відбудеться урочисте зібрання, під час якого оголосять «Почесного громадянина Львова», «Почесну родину», «Львів’янина року».Голосування проводиться за посиланням: http://city-adm.lviv.ua/lmr/awards

Переможець голосування на веб-порталі міської ради отримає один голос на засідання комісії з відзнак.Цього року серед претендентів є:

На звання «Почесний громадянин міста» претендують: Коваль Омелян Васильович, Криса Олег Васильович, Маринович Мирослав Франкович, Пилипенко Олег Владиславович, Резвий Павло Дмитрович.

На звання «Львів’янин року»: Долгова Катерина Валеріївна, Мисько Христина Мирославівна, Погранична Христина.

На звання «Шляхетна львівська родина» претендують: подружжя Савельєвих, родина Жеплинських, родина Федиків, родина Шпіцерів.

Звання «Львів’янин року» «Почесний громадянин міста Львова»  є свідченням офіційного визнання заслуг перед містом, львівською громадою та видатного внеску у розвиток економіки, науки, культури, соціальної сфери, а також у підвищенні авторитету міста Львова на державному і міжнародному рівнях.

Звання надається за тривалі зусилля, що увінчалися певним успіхом на користь міста і його мешканців або за разовий вчинок, який сприяв підняттю престижу міста Львова. Званням можуть бути нагороджені громадяни України та іноземці, з метою морального стимулювання їх діяльності і засвідчення видатних особистих досягнень.

Як правило, званням «Львів’янин року» нагороджуються мешканці міста Львова.

Звання «Шляхетна львівська родина» є свідченням офіційного визнання заслуг представників родини перед містом, львівською громадою та видатного внеску у розвиток економіки, науки, культури, соціальної сфери, а також у підвищенні авторитету міста Львова на державному і міжнародному рівнях.Звання надається за тривалі зусилля, що увінчалися певним успіхом на користь міста і його мешканців, сприяли підняттю престижу міста Львова.

Званням «Шляхетна львівська родина» можуть бути нагороджені представники львівських родин, які своєю діяльністю зберігають, продовжують та утверджують традиції попередніх поколінь, з метою морального стимулювання їх діяльності і засвідчення видатних особистих досягнень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *