ОСТАННІ НОВИНИ

У справі Шеремета українські правоохоронці звернулася до 14 країн

|

У рамках розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета українські правоохоронці направили міжнародно-правові доручення у 14 країн. Про це повідомив журналістам заступник голови Нацполіції – начальник Головного слідчого управління Олександр Вакуленко, передають Українські новини.

«Робота триває, усі члени слідчої групи працюють, здобута інформація аналізується, систематизується й оцінюється на предмет напрямку подальшого розслідування», – сказав він.

Вакуленко наголосив, що розголошення інформації може завадити розслідуванню.

Він не став прогнозувати терміни завершення розслідування, зазначивши, що ще очікуються відповіді від низки країн на міжнародно-правові доручення від України.

«Ми звернулися по міжнародно-правову допомогу до 14 країн, відправили доручення відповідні через Генеральну прокуратуру… Поки ми не отримали інформацію, думаю, що буде недоречно й зайве казати, у які країни й щодо чого спрямовані доручення», – сказав Вакуленко.

Також він повідомив, що до складу слідчо-оперативної групи з розслідування вбивства Шеремета включено співробітників Служби безпеки України.

Як відомо, журналіста Павла Шеремета убили в центрі Києва 20 липня 2016 року, підклавши вибухівку під автомобіль власника УП Олени Притули.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *