ОСТАННІ НОВИНИ

Синютка не бачить нічого поганого в тому, що Ганущин був помічником Дубневича

|

Голова Львівської ОДА Олег Синютка вважає голову Львівської облради Олександра Ганущина рівновіддаленим від усіх груп та впливів і не бачить нічого поганого у тому, що перед обранням на посаду Ганущин був помічником народного депутата Ярослава Дубневича. Про це очільник Львівщини заявив в інтрев’ю LB.ua.

Фото: Олександр Ковальчук, Варіанти

«Що це погано, що він був помічником? Наскільки я знаю, голова облради є рівновіддаленим від всіх груп і впливів. І навіть якби усі вони були їх людьми, то не змогли б забезпечити таку підтримку – в облраді багато фракцій, і все голосується. – Заявив О.Синютка, відповідаючи на закид про те, що в у Дубневичів свої люди в керівництві області. – Насправді сьогодні я дуже вдячний і людям, і бізнесменам, і народним депутатам. Ми фактично зуміли об’єднатись на Львівщині. І це багатьом не подобається. Ми домовились – спочатку інтереси Львівщини, потім – свої власні».

На запитання про те, чи не бачить голова ЛОДА нічого поганого у лобізмі Дубневичів на Львівщині, О.Синютка відповів:

«Якщо ми за допомогою депутатів можемо залучити кошти в область, що тут поганого? Поки немає вироку суду, я ж не можу підійти до людини і сказати, що вона – злочинець. Давайте будемо себе вчити мати однакове ставлення до всіх. Це те саме, що з е-декларуванням. Чому одні повинні декларувати, а інші ні? Яка мені різниця, яке у бізнесмена прізвище?».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *