ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни не повинні бути заручниками сміттєво-політичного протистояння, – нардеп

|

Народний депутат України Ігор Васюник переконаний, що потрібно врешті-решт припинити загальноукраїнське політичне сміттєве протистояння, яке переросло у посміховисько. «Львів’яни – не винні, це мають розуміти і в Києві, і у Львові», –  написав парламентар сьогодні, 31 березня, на своїй сторінці у Facebook.

Таку заяву народний депутат зробив після зустрічі із міським головою Львова Андрієм Садовим, на якій обговорювалася сміттєва проблема Львова.

«Вийшов з колегами-народними депутатами із зустрічі з мером Львова Андрієм Садовим. Тема – сміття. Оскільки владі міста не вдалось вирішити цю проблему – будемо об’єднувати зусилля. Народні депутати, які представляють Львів та область від різних політичних сил, напрацьовують спільний план дій та конкретних кроків для вирішення проблеми комплексно», – наголосив І.Васюник.

Він висловив переконання, що необхідно врешті-решт «припинити це загальноукраїнське політичне сміттєве протистояння, яке переросло у посміховисько».

«Львів’яни – НЕ ВИННІ, це мають розуміти і в Києві, і у Львові. Переконаний, що і Президент, і Прем’єр підтримають цей план, і ми зі Львова розпочнемо вирішення загальноукраїнської проблеми поводження з ТПВ», – підкреслив І.Васюник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *