ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Києва застрелили екс-депутата Держдуми РФ

|

На вулиці Пушкінській у центрі Києва сталася стрілянина, внаслідок якої вбито екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова.

Стрілянина сталася біля готелю «Прем’єр Ппалац».

За інформацією речника Нацполіції Ярослава Тракала, на місце виїхала слідчо-оперативна група. У результаті стрілянини під «Прем’єр Палацом в Києві вбито одну людину, а двоє чоловіків поранені.

«Як встановили співробітники Нацополіції, чоловік виходив з готелю із своїм охоронцем. Невідомий відкрив по них вогонь. Чоловік був вбитий, охоронець поранений. При цьому охоронець зміг застосувати вогонь у відповідь і поранив нападника», – повідомив Тракало.

Наразі поранені перебувають в лікарні.

За словами одного із очевидців, поранений чоловік між авто і є вбивцею, його ще з ознаками життя забрала швидка. Він отримав пулю від охоронця жертви. Охоронець також отримав кульове поранення в живіт…

Як відомо, колишній депутат Держдуми РФ Денис Вороненков, який восени 2016 року виїхав із Росії, а в грудні отримав автоматично українське громадянство, заявив, що помічник президента РФ Владислав Сурков був проти анексії Криму, а депутатів змушували голосувати за анексію.

Сам Вороненков також голосував за анексію Криму, проте заявляє, що його не було в залі під час голосування.

За інформацією сайту Української правди

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *