ОСТАННІ НОВИНИ

Сихівська довгожителька відзначила 100 років

|

12 березня свій сотий день народження відзначила мешканка Сихівського району міста. До неї з вітаннями завітали працівники управління соціального захисту міста та вручили їй грошову допомогу, а також пам’ятну медаль ім. короля Данила Галицького. Загалом цьогоріч уже п’ятеро містян-довгожителів відзначили свої уродини, інформує прес-служба міськради Львова.

Так, 12 березня свій сотий день народження відзначила мешканка Сихівського району Мельник Ольга Іванівна. З привітаннями ювілярку відвідали працівники управління соціального захисту Львівської міської ради та вручили вітальний лист від міського голови, а також одноразову матеріальну допомогу у розмірі 5 000 грн й пам’ятну медаль ім. короля Данила Галицького.

У 2017 році 11 мешканців міста Львова відзначатимуть свій 100 літній ювілей, і п. Ольга є першою з їх числа. Відповідно до розпорядження міського голови від 14.12.2016 № 693 «Про надання одноразової матеріальної допомоги особам, яким у 2017 році виповниться 100 і більше років» іменинникам з міського бюджету виплачується одноразова матеріальна допомога у розмірі 5 000 грн.

«Слід нагадати, що у 2017 році розмір допомоги довгожителям збільшено, у порівнянні з минулими роками, у 5 разів – до 5000 грн. кожному, адже враховуючи сьогоднішній рівень цін на товари та послуги, доцільність збільшення розміру такої допомоги була очевидною, що власне, ми і зробили. Насамперед хочу побажати нашим дорогим уродинникам міцного здоров’я та життєвих сил, нехай турбота та вдячність оточує Вас щодень, – зазначила начальник управління соціального захисту ЛМР Наталія Демкович.

Нагадаємо, також цього року свій 102-й рік народження відзначила мешканка Франківського району міста – Сенишина Агафія Михайлівна; 5 та 8 лютого 101-й рік народження відзначили мешканки Личаківського району – Шевченко Анастасія Трохимівна та Франківського району – Буслович Сара Мордухівна. 10 лютого свій 103-й рік народження відзначила мешканка Франківського району – Видумська Лідія Йосифівна. Усі вони також отримали одноразову матеріальну допомогу.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *