ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові активісти пропонують Семенченку відірватись від ОРДЛО, щоб відвідати за компанію із Садовим російський джазфест

|

«Альфа-Джаз» анонсує на червень новий фестиваль під гаслом «Все джазуют во Львове». 23-27 червня у Львові заплановано проведення чергового фестивалю «Альфа-Джаз», організованого «Альфа-груп» російського олігарха Міхаіла Фрідмана.

Організатори також розмістили оголошення про пошук партнерів фестивалю та волонтерів, пише сайт «Форпост».

Своєю чергою, львівські активісти вкотре висловили обурення щодо проведення у Львові під час війни фестивалю під егідою російських структур.

«У цьому все лукавство Садового. Сьогодні він заявляє про підтримку блокади Донбасу, представники його фракції у Верховні Раді кричать про необхідність припинення будь-яких економічних стосунків з окупантами, а завтра лідер «Самопомочі» і за сумісництвом мер Львова знову влаштовує в місті російський фестиваль», – обурюється лідер Економічного бойкотного руху Олег Радик.

За його словами, активісти ще обговорюють методи протистояння цьогорічному «Альфа-Джазу», однак з деякими заходами вже визначилися.

«Ми обов’язково надішлемо телеграму Семену Семенченку та іншим членам «Самопомочі» із запрошенням відвідати фестиваль. Ну чого б Семенченку на день не відірватися від блокади ОРДЛО і не відвідати у місті свого партійного патрона російський фестиваль», – каже Олег Радик.

Нагадаємо, що  в попередні роки активісти різко виступали проти проведення у Львові «Альфа-Джазу».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *