ОСТАННІ НОВИНИ

Цього року у Львові наведуть лад у Скнилівському парку

|

На реконструкцію Скнилівського парку у Львові з міського бюджету виділять 3 мільйони гривень. Про це повідомляє депутат міськради Львова Уляна Пак.

«Мешканцям мікрорайону Любінська-Південний пощастило мати поблизу велику частину живої природи посеред багатоповерхової бетонної забудови. Однак, на жаль, протягом багатьох останніх років потенціал нашого парку був недооцінений з боку місцевої влади.

Завдяки активній позиції місцевої громади, участі у конкурсі проектів в межах громадського бюджету Львова, а також підтримці колег-депутатів і чиновників міськради, у 2016 році нам вдалось передбачити кошти на підготовку проектно-кошторисної документації для реконструкції Скнилівського парку. Робота над ПКД тривала майже півроку, а вартість склала 200 тисяч гривень», – повідомляє депутат.

Зважаючи на величезну територію парку та його стан, усі побажання зацікавлених осіб, церковної спільноти, загальна вартість реконструкції парку виявилась чималою – близько 46 мільйонів гривень. «У цю суму входять очищення парку, облаштування доріжок та освітлення усієї території, встановлення лавочок та смітників, облаштування зони для пікніків, кількох дитячих та спортивного майданчиків, міні-футбольного поля із штучним покриттям та багато іншого. Зрозуміло, що 46 мільйонів гривень є непідйомною сумою для виділення із місцевого бюджету протягом одного року. Проте, уже цього, 2017 року, нам, все-таки, вдалось передбачити у бюджеті Львова кошти у розмірі 3 мільйонів гривень на початок робіт із реконструкції Скнилівського парку», – відзначає Уляна Пак.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *