ОСТАННІ НОВИНИ

«Карпати» повертають Гладкого та підписують бразильця Шину

|

Бразильський форвард Алвеш дос Сантос Рожеріо або просто Шина підписав із львівськими «Карпатами» 5-річний контракт. У Львові 20-річний нападник виступатиме під 10-им номером. Про це повідомляє Інформаційний центр ФК «Карпати».

Шина провів із львівськими «Карпатами» перші та другі зимові збори у Туреччині, після чого уклав із клубом довготривалу угоду. Рожеріо Алвес – універсальний нападник, він може зіграти як на вістрі атаки, так і на обох флангах.

Окрім цього, «Карпати» та київське «Динамо» домовилися про оренду до кінця сезону нападника Олександра Гладкого. Форвард найближчим часом прибуде до Львова. Сашко гратиме під 21-им номером.

Нагадаємо, що нападник уже виступав за «Карпати» з 2012 до 2014 року. У матчах чемпіонату України він провів 59 матчів та забив 18 голів. У цьому розіграші Ліги Парі-Матч Гладкий провів за «Динамо» 8 матчів, ще 3 поєдинки він зіграв у Лізі чемпіонів.

Натомість «карпатівці» Андрій Маркович та Олег Мозіль підписали орендні угоди з іншими клубами. Відтепер, Маркович гратиме у складі білоруського «Нафтану», а Мозіль – чернівецької «Буковини». До слова, обидва гравці є вихованцями львівських «Карпат». Зокрема, Андрій у Лізі Парі-Матч захисник провів 6 поєдинків, у двох з яких виходив зі старту. В активі Олега Мозіля 27 ігор за молодіжку, до того ж, всі матчі Мозіль розпочинав із перших хвилин. Для обох гравців орендна угода розрахована до кінця сезону.

Фото: ІЦ ФК «Карпати»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *