ОСТАННІ НОВИНИ

Вчора на Львівщині рятувальники допомогли трьом травмованим лижникам

|

За минулу добу рятувальники надали допомогу трьом травмованим туристам-лижникам. Про це львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС у Львівській області.

Зима чи не кращий час для відпочинку, але це й період підвищеного ризику і травматизму, особливо під час катання на лижах у горах. Так, 26 лютого на лижних трасах г. Тростян та Високий Верх Славською пошуково-рятувальною групою пошуково-рятувальної частини загону технічної служби ДСНС України надано допомогу трьом травмованим туристам-лижникам.

Одна з туристок, жителька м. Київ 1978 року народження, спускалася із г. Тростян, і під час падіння травмувала ліву ногу. Рятувальники надали жінці домедичну допомогу, спустили до підніжжя гори та передали медикам для надання подальшої допомоги.

Ще одна жителька м. Київ 1998 року народження травмувала ліву руку, катаючись на горі Високий Верх. Туристка з м. Ковель 1995 року народження, під час катання на лижах отримала травму лівої ноги. Фахівці ДСНС оперативно надали допомогу і передали потерпілих медикам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *