ОСТАННІ НОВИНИ

Львівське управління юстиції розформувало відділ примусового виконання рішень

|

За неефективну роботу начальник львівської юстиції Ярослав Жукровський звільнив майже весь відділ примусів, а саме 90% державних виконавців підрозділу. Сам керівник відділу перебуває на лікарняному, а ще один державний виконавець у відпустці. Про це Форпосту повідомили джерела в органах юстиції.

Вже з понеділка у Львівській області виконання всіх судових рішень на суму від 3 до 10 мільйонів гривень, а також виконавчих проваджень, де боржниками є територіальні підрозділи центральних органів виконавчої влади та місцеві державні адміністрації фактично є неможливим через те, що відділу примусового виконання рішень не існує.

Як зазначає джерело, таке рішення начальника обласної юстиції було повязано із ніби-то результатами колегії Міністерства юстиції України, де роботу по цьому напрямку було визнано незадовільною, а також численні скарги громадян на хамство виконавців відділу.

Також джерела Форпосту говорять про те, що радикальне розформування відділу повязане з ймовірними зловживаннями в роботі державних виконавців відділу за попередній рік, про що було озвучено в Міністерстві юстиції України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *