ОСТАННІ НОВИНИ

У Кременчуку знайшли львівське сміття

|

Поліція Кременчука Полтавської області почала перевірку за фактом виявлення у лісосмузі біля міських очисних споруд великої кількості сміття, імовірно, завезеного зі Львова. Про це УНІАН повідомив начальник Кременчуцького відділу поліції Олександр Коцар.

За його словами, сьогодні під час обходу території в районі очисних споруд КП «Кременчукводоканал» працівники підприємства виявили велику кількість побутового сміття. Про даний факт комунальники поінформували поліцію.

«На місці події працює слідчо-оперативна група Кременчуцького районного відділення поліції і відповідні міські служби контролю за благоустроєм. За попередніми даними, сміття було вивезено вантажним автомобілем 23 лютого, близько 22-ї години. Марка транспортного засобу і кому він належить – встановлюється. Також перевіряється інформація про походження сміття», – повідомив Коцар.

Разом з тим, у пакетах зі сміттям виявлено чеки з львівських магазинів, а також конверти з львівськими адресами.

Віце-мер Кременчука Дмитро Кравченко заявив журналістам, що невідомі вивантажили в лісосмузі кілька вантажних автомобілів різного сміття.

Зараз вирішується питання про внесення відомостей про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 239 Кримінального кодексу України (забруднення або псування земель).

Фото: ГУНП у Полтавській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *