ОСТАННІ НОВИНИ

Наступного тижня на Львівщині стартує фінал конкурсу на будівництво сміттєпереробного заводу

|

У середу, 22 лютого, у Львівській ОДА відбулося заслуховування трьох претендентів, які планують збудувати та експлуатувати комплекси з утилізації (перероблення) твердих побутових відходів на Львівщині. Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Попередню оцінку для подальшої участі у другому етапі конкурсу на будівництво сміттєпереробного заводу пройшли інвестиційно-екологічна компанія “ІЕК” (ділянка у Дрогобицькому районі), ТОВ “Глассворк технолоджі” (ділянка у Миколаївському районі) і ТОВ “Вейст Менеджмент Системс” (ділянка у Миколаївському районі).

Конкурсна комісія ознайомилася з презентаційними матеріалами компаній, заслухала їх бізнес-плани та проаналізувала попередні розрахунки претендентів.

За словами заступника голови Львівської ОДА Ірини Гримак, за результатами оцінки поданих пропозицій та заслуховування, до 1 березня із трьох інвесторів комісія має обрати тих, які увійдуть у другий етап конкурсу.

“Після цього упродовж 10 днів учасники отримають детальну конкурсну документацію для участі у другому турі. Кінцевий термін подання заяв другого туру (пропозицій учасників конкурсу) – 10 травня”, – наголосила вона.

На подальших засіданнях від 10 до 20 травня відкриють і опрацюють пропозиції, отримані до другого туру.

Нагадаємо, що 15 лютого у ЛОДА відкрили пропозиції на будівництво сміттєпереробного заводу, до подальшої участі було допущено три інвестори.

Згодом стало відомо, хто володіє підприємствами, що хочуть будувати сміттєпереробний завод на Львівщині.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *