ОСТАННІ НОВИНИ

Заступником міністра енергетики і вугільної промисловості стала 27-річна львів'янка

|

Бойко буде займатися енергетичною стратегією Міненерго Кабінет міністрів України призначив заступником міністра енергетики та вугільної промисловості з питань європейської інтеграції Наталію Бойко. Про це РБК-Україна повідомили в Міністерстві енергетики та вугільної промисловості України.

Наталія Бойко буде курирувати напрямок євроінтеграції та співпрацюватиме з міжнародними партнерами – ЄБРР, Світовим банком, а також з донорами.

Також, Бойко буде займатися енергетичною стратегією Міненерго. Пропозиція зайняти пост заступника міністра з питань євроінтеграції Наталії Бойко надійшла від голови Міненерго Ігоря Насалика.

Варто зазначити, Наталія Бойко є менеджером реформи енергетики в проектному офісі Національної ради реформ, під головуванням президента України.

У 2015 році Бойко була головним консультантом головного департаменту з питань впровадження реформ Адміністрації президента України, де здійснювала аналіз та доопрацювання законопроектів та підготовку аналітичних матеріалів у сфері регулювання ринків нафти і газу та ринку електроенергії.

До 2015 року Бойко працювала у м. Франкфурт-на-Майні (Німеччина) в офісі компанії ERM на посаді консультанта і координатора проектів для міжнародних газодобувних компаній та фінансових інституцій.

Бойко є аспірантом Львівського націоналнього університету імені Івана Франка, у якому у 2011 році отримала диплом магістра з відзнакою.

Фото: РБК-Україна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *